Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Torø Huse

Torø Huse är en stillsam och trevlig semesterort vid Assens.

Det lilla, pittoreska fiskeläget Torø Huse ligger ca 3 km söder om Assens - alldeles ut mot Lilla Bält. Här finns det charmiga, gamla fisarstugor, strandängar och strandsjöar med ett rikt fågelliv och speciellt bra möjligheter för kustfiske. Utanför Torø Huse kan Ni besöka ön Torø, som har en frodig och orörd natur. Via näset 'Drejet' når man lättast Torø.
Torø Huse är den perfekta semesterorten för Er, som vill vistas i rogivande, lugna, och charmiga omgivningar och som samtidigt gärna vill vara nära en större stad, restauranger, affärer, sevärdheter och aktivitetsmöjligheter.

- Torø Huse

Den 800 år gamla småstaden Assens, är med sina kullerstens belagda gator, sina köpmansgårdar och korsvirkeshus en attraktion i sig själva, men har dessutom sevärdheter som, t. ex Assens Miniby, de kulturhistoriska museerna Mands Samling och Willemoesgårdens Mindestuer samt ett veteranbilsmuseum (3 km).
I Ebberup kan Ni se den vackra fynska herrgården Gl. Alvernæs, som har ett mycket karaktäristiskt torn och är omgiven av park och skog. Här ligger också den medeltida borgen Hagenskov, där Ni kan se på en gammal fängelsehåla (6 km).