Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Tommerup

Tommerup är beläget mitt i Fyns gröna hjärta, ca 20 km sydväst om Odense.

Mitt i det fynska höglandet ligger Tommerup i fredliga, stillsamma och omgivet av mycket vacker natur. Området inbjuder till att vistas i naturen, till promenader, på cykel eller på dressin och är perfekt för sportfiskare, golfspelare och naturälskare.
Det finns möjligheter för inköp av matvaror och flera restauranger i Tommerup.
Trakten runt omkring bjuder på ett överflöd av aktivitetsmöjligheter, större städer och sevärdheter för hela familjen.

- Tommerup

Frydenlund Fuglepark i Tommerup, är en härlig naturpark med 700 fåglar från hela världen, vattenhål, stora fågelburar och en 2 kilometer lång vandringsstig, som leder fram under stora, gamla träd och ut på den öppna savannen.
Museet 'Lilleskov Teglværk' i Tommerup är ett nedlagt tegelbruk med en utställning om tegel samt en tippvagnsbana som ännu är i bruk.
Besök Vissenbjerg Terrariet. Här finns Skandinaviens största terrarium med kräldjur och paddor från hela världen. Upplev också på nära håll krokodiler, ormar, leguaner, grodor och många andra exotiska djur (11 km).
Parken med de återkommande växterna i Vissenbjerg är en 15 000 m2 stor, vacker anläggning med perenner, bäckar och bassänger.
Fun Park Fyn i Aarup, är ett äventyrsbad/park med djur som finns på bondgårdar samt diverse andra nöjen för hela familjen. När entréavgiften är betald är det gratis tillträde till alla attraktioner.