Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Svendborg

Tillbringa semestern i Svendborg och bo inom gångavstånd till strand, skog, hamn och charmigt stadsliv

Hamn- och sjöfartsstaden Svendborg är huvudstad på södra Fyn och har en historia, som går ända tillbaka till den tidiga medeltiden. Här kan ni uppleva en gammal stadskärna med små, pittoreska gator, torg och charmiga innergårdar. Njut av hamnmiljön i Svendborg hamn, som har plats för färjor, småbåtar och tur- båtar som tar er runt i Fyns södra skärgård. Dessutom kan Svendborg erbjuda museer, teatrar, caféer, restauranger och utmärkta shoppingmöjligheter, bl.a. i Latinerkvarteret, som är känd för sin unika atmosfär och många konsthantverkare. När ni har semester i en sommarstuga i Svendborg har ni allt, vad ni kan önska er precis utanför dörren!

- Svendborg

Svendborg erbjuder många intressanta sevärdheter för hela familjen. Ni kan till exempel åka med på en båttur på vackra, gamla skepp, som anordnas av ”Maritimt Center Danmark”. Besök också upplevelsecentret ”Naturama” och upplev naturhistoria på ett nytt och levande sätt. I det idylliska korsvirkeshuset ”Anne Hvide Gård”, Svendborgs äldsta byggnad, kan ni se en utställning om Svendborgs historia och södra Fyns arkeologi.
I ”Kunstbygningen SAK” kan ni se på varierande utställningar av konst och skulpturer.
Den fredade, holländska väderkvarnen, ”Christiansmøllen” är Svendborgs kännemärke. Den vita kvarnen återuppbyggdes 1859 och var i drift fram till 1958. Den vackra kvarnen är upplyst i mörkret och kan ses från hela Svendborg.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Svendborg Stuga, Svendborg

   Reg. nr.: 71-4008

   5 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3548,-

    

   Svendborg Stuga i en stad, Svendborg

   Reg. nr.: 71-4006

   1000 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2