Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Snöde, Hesselbjerg

Snøde Hesselbjerg ligger på nordöstkusten på den vackra ön Langeland.

Sommarstugeområdet i Snøde Hesselbjerg ligger i fredligt område och är omgivet av vacker natur.
Den lilla, trevliga byn Snøde, som ligger i Snøde Hesselbjerg, har en damm och är omgiven av kornfält. Snøde Hesselbjerg är en perfekt semesterort, särskilt för dem, som gärna vill fiska, njuta av naturen och koppla av. Endast några få kilometer längre bort ligger Dageløkke med sin lilla idylliska fiskehamn, som surrar av aktivitet. Här kan Ni njuta av stämningen och köpa nyfångad fisk. I Snøde finns det möjligheter för inköp av dagligvaror. I Rudkøbing, 21 km från Snøde Hesselbjerg, finns det bra inköpsmöjligheter, restauranger, möjligheter för olika aktiviteter och sevärdheter för hela familjen.

- Snöde, Hesselbjerg

Upplev den trevliga hamnmiljön i den pittoreska hamnen i Dageløkke, endast några få kilometer från Snøde Hesselbjerg. Här pulserar det av aktivitet hela sommaren.
Besök ev. ljusfabriken Candle Art, som håller till i konstnärliga omgivningar i Dageløkke.
Det röda Tranekær Slott är högt beläget på en kulle och har utsikt över stans gamla korsvirkeshus. I slottsparken finner Ni 'Ticon', där konstnärer utställer konst från naturen.
På Souvenariet vid slottet kan Ni titta på gamla souvenirer från hela världen.
Den fridlysta väderkvarnen, Tranekær Slotsmølle från 1846 är fortfarande i drift. Vid kvarnen finns också ett museum om vindkraft och väderkvarnens utveckling (11 km).
Tobaksladan i Tranekær använde man för att torka tobaksblad i under 2:a världskriget. Ladan är renoverad i ursprunglig stil och det är gratis entré.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Snöde, Hesselbjerg Stuga, Snöde, Hesselbjerg

   Reg. nr.: 75-4026

   2000 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 1