Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Midskov

Midskov är beläget i ett naturskönt område på Hindsholm i Odense Bugt, norr om städerna Kerteminde och Munkebo.

Sommarstugeområdet i Midskov är lugnt, trevligt med vacker natur och inbjuder till många härliga naturupplevelser. Här har Ni både möjlighet för att fira en aktiv semester, koppla av eller uppleva några av området sevärdheter. Det finns möjligheter för inköp av dagligvaror i området, men Kerteminde (9 km) och Munkebo (11 km) finner Ni bra inköpsmöjligheter, restauranger, kultur och attraktioner.

- Midskov

Den 1000 år gamla Kerteminde är en livlig och charmerande handelsstad med fiskehamn, en stor och trevlig marina, sevärdheter och gallerier. Det är en helt speciell atmosfär utmed stadens smala gator och gränder med sina färgrika små hus, de gamla köpmansgårdarna och de röda taken (9 km).
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan Ni, genom en 50 m lång undervattenstunnel, uppleva havets mysterier sett från en dykares perspektiv, eller så kan Ni t ex, komma i kontakt med marsvin från en bro på utsidan.
Farvergården är ursprungligen en gammal köpmansgård från 1630. Museet innehåller i dag bl. a rum från 1850, som visar hur allmogen och borgerskapet bodde.
Bredvid den ännu aktiva väderkvarnen Svanemøllen, kan Ni, på Johannes Larsens Museet, se konstverk av Johannes Larsen och andra konstnärer från Fyn. Kerteminde är rik på gallerier. Runt omkring Kerteminde finns flera gods och herrgårdar.