Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Middelfart

Den charmiga Fynska handelsstaden Middelfart är centralt belägen i Danmark, alldeles ut till Fænøsund i Lillebælt och Lillebæltsbron.

Middelfart är omgivet av skog, varierande kuststräckningar, härliga naturområden, små mysiga hamnbyar, broar och ett vackert slott. Upplev stadens stämningsfulla marina 'Middelfart Lystbådehavn' med bl.a. minigolfbana och grillplatser, den mysiga Kongebrohavn på Hindsgavlhalvön och den livliga trafikhamnen. Den blomstrande handelsstaden bjuder dessutom på ett otal affärer, matställen, trottoarkaféer, gallerier, aktivitetsmöjligheter och sevärdheter.

- Middelfart

På Grimmershus - Danmarks Keramikmuseum, kan ni uppleva nutida och internationell konst, studiokeramik och keramisk design i natursköna omgivningar.
Henner Friisers Hus är Middelfarts äldsta hus från 1580. Huset är inrättat som museum och visar bl.a. två rum, en modell av staden från 1801 samt flera spännande samlingar.
På museet Lillebæltsværftet kan ni uppleva en sjöfartsutställning, gamla jollar, träfartyg, jolleloft och en båthall.
Psykiatrisk Museum i Middelfart från 1888 berättar om vardagen på ett psykiatriskt hospital 'förr i tiden' och ställer ut konst som patienterna har gjort.
Middelfart bjuder dessutom på ett otal gallerier och utställningsplatser.
Hindsgavn Slott och Slottspark ligger på Hindsgavlhalvön vid Middelfart, alldeles ut mot Lillebælt, och omgiven av skog. Besök slottet och den vackra gamla barockträdgården med dammar, terrasser, alléer samt många sällsynta träd och buskar (3 km).