Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Herslev, Lindelse

Lugn och ro i den härliga, naturen på Langeland.

Herslev, Lindelse är en vacker, fridfull semesterort, särskilt för naturälskare, sportfiskare, fågelentusiaster och kulturellt intresserade. Från området är det bara få km till härliga badstränder, vackra naturområden, en golfbana, en fiskepark samt städer med pittoreska hamnar, affärer, restauranger, gallerier, aktivitetsmöjligheter och sevärdheter.
Semesterorten Herslev, Lindelse ligger ut mot den idylliska viken Lindelse Nor på Langelands östkust, ca 8 km söder om Rudkøbing. Området har tre stenåldersgravar - bl. a Herslev Stenen, Lindelse Mølle - en holländsk väderkvarn med galleri, Lindelse Kro från 1798 och den vackra Lindelse Kyrka från 1100-talet, som är belägen på en kulle.

- Herslev, Lindelse

I Humble kan Ni se den välbevarade långhögen 'Kong Humbles Grav', som består av 77 stora kantstenar (6 km). Få km från Humble ligger herrgården Skovsgaard, där flera museer har inrättats, bl. a ett hästvagnsmuseum och ett museum om tjänstefolk, som visar en utställning om villkoren och vardagslivet för gårdens anställda.
Den 700 år gamla småstaden Rudkøbing är Langelands största stad, och här kan Ni bl. a se de ursprungliga, gamla och vackra husen, Langeland Museum, som har en forntidssamling, Det Gamle Apotek med museum och trädgård, Sjöfartsutställningen, Den Gamle Have samt Motoryachten Mjølner i Rudkøbing Havn (8 km).
Galleri Langeland i Spodsbjerg är samlingsplatsen för 30 av Langelands konstnärer och här ställs ett urval av lokal konst och konsthantverk ut (9 km).