Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Gultved

I Gultved kan Ni uppleva äkta byliv mitt på Fyn!

Gultved är beläget i ett lugnt och naturskönt landskap i en vacker del på Fyn, nära Ringe och Egeskov Slott. Området är rikt på underbar natur, korsvirkeshus, slott, herrgårdar, forntidsminnen, aktivitetserbjudande och sevärdheter och en kort biltur tar Er till affärsstäder med butiker och restauranger, härliga badstränder samt Fyns många, spännande attraktioner.

- Gultved

På det imponerande Egeskov Slott i Kværndrup kan Ni se flera vackra trädgårdsanläggningar - bl. a en fuchsiaträdgård och en renässansträdgård en jätte labyrint och flera museer, som t. ex ett veteranmuseum, ett motorcykelmuseum, ett handelsbodsmuseum, ett leksaksmuseum, et dockhusmuseum och ett Falckmuseum (4 km).
Ringe Museum har en utställning om livet förr i tiden i trakten och om lokalbefolkningens vardag (4 km).
Det idylliskt belägna Broholm Gods i Gudme är en av landets äldsta herrgårdar. Vid den södra vallgraven kan Ni besöka ett museum med en forntidsamling, som består af 70 000 flint-, sten-, brons- och järnföremål, funna på Broholms marker. Den sengotiska huvudbyggnaden är renoverad och likaledes öppen för besökande (18 km).