Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Gudbjerg

Gudbjerg är belägen 9 km inne i landet bakom Lundeborg på Fyns sydostkust, och omgiven av idyllisk natur.

Den lilla byn Gudbjerg ligger i ett lugnt och naturskönt landskap i ett vackert hörn av Fyn. Området är rikt på badstränder, härliga naturområden, slott, herrgårdar och kulturminnen.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i Gudme, och bara 13 km härifrån ligger Svendborg, som erbjuder ett otal butiker, matställen, aktiviteter och sevärdheter för hela familjen.

- Gudbjerg

På Broholm Gods, en av landets äldsta herrgårdar, ställs en forntidssamling ut, som består av 70 000 flint- och stensaker samt brons- och järnföremål, funna på Broholms marker (5 km). Hesselager Kyrka är anmärkningsvärd med sina halvbågeformade gavlar. Samma utsmyckning ses på det vackra Hesselagergård Gods, omgivet av vatten (8 km). 9 km söderut ligger Vejstrup med den idylliska Vejstrup Vandmølle (vattenkvarn) och Vejstrup Ådal. Det lilla fiskeläget Lundeborg har en härlig strand samt en mindre fritidsbåts- och fiskehamn med en charmig miljö. Här finns det möjlighet att köpa fisk direkt från fiskebåtarna (9 km). Det vackra Egeskov Slott benämns som Europas bäst bevarade renässansborg. På platsen hittar ni också park, labyrint, lekskog och hela fem museer. Vagnar, bilar och flygplan är några av utställningsföremålen (10 km).