Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Dyreborg

Nära Fåborg på den fynska sydkusten ligger Dyreborg, som är en lugn liten by med en idyllisk liten hamn och en bra badstrand.

Från det mysiga och familjevänliga semesterområdet Dyreborg i Dyreborg Vig är det utsikt till Det Sydfynske Øhav. Här i det gamla, fridfulla fiskeläget hittar ni flera hus från 17-1800-talet, en liten stämningsfull hamn och ett naturskönt uppland.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i Dyreborg. 6 km från Dyreborg ligger Fåborg, där ni hittar ett livligt handelsliv, små mysiga gator, många konstverk, flera kulturella sevärdheter samt bra matställen.
Från Fåborg kan ni åka med färjan till öarna Ærø, Avernakø, Lyø och Bjørnø. Från Bøjden, 12 km från Dyreborg, går färjan till Fynshav på Als.

- Dyreborg

Blomsterträdgården Strandlyst vid Fåborg är en 7 500 m2 stor och frodig trädgård med bl.a. vattenlandskap, sjöar, klyftor, grottor, japanskt tehus och utkikstorn.
Fåborg Arrests fängelseutställning är Danmarks enda offentligt tillgängliga arresthus. Här visas utställningar om bestraffningens historia från medeltiden och fram till idag. I källaren finns en exakt kopia av en gammal cell.
Fåborg Museum för Fynsk Målarkonst är en samling målningar och skulpturer - uteslutande av fynska konstnärer.
Den gamla byggnaden, Kaleko Mølle, är inredd med gamla möbler, redskap och husgeråd från trakten.


 
  •  Kategori

   ?

    

   Dyreborg Stuga, Dyreborg

   Reg. nr.: 71-0515

   450 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 4776,-

    

   Dyreborg Semester lägenhet, Dyreborg

   Reg. nr.: 71-0516

   350 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 2