Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Brunshuse

Brunshuse på Sydfyn är ett gammalt, fridfullt och idylliskt fiskeläge med hus från c:a 1890.

Brunshuse ligger ut mot den mysiga Helnæsbugt vid Det Sydfynske Øhav ¿ alldeles mitt emot den natursköna halvön Helnæs. Området är idealiskt för golfspelare och fritidsfiskare, men vill ni koppla av i de fridfulla omgivningarna, bada, vandra eller åka på utflykt till några av Fyns många sevärdheter, kan området också rekommenderas.
Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i området, och i Assens, som ligger bara 11 km från Brunhuse, hittar ni ett rikt utbud av butiker, matställen, sevärdheter och aktivitetsmöjligheter.

- Brunshuse

Vid Ebberup, 5 km från Brunshuse, hittar ni Gl. Alvernæs, som är en vacker, fynsk herrgård med ett karaktäristiskt torn, omgiven av park och skog, samt medeltidsborgen Hagenskov, där ni kan uppleva en gammal fängelsehåla.
Assens är en 800 år gammal handelsstad med Danmarks vackraste gata. I den charmiga och välbevarade stadskärnan finns köpmansgårdar och gavelhus i korsvirke. Men Assens har också moderna byggnader och butiker samt en mysig marina (11 km).
Vestfyns Hjemstavnsgård vid Gummerup är ett friluftsmuseum, där ni kan uppleva korsvirkesbyggnader, bohag, husgeråd och lantbruksredskap från åren 1750-1950 (12 km).