Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Vibæk Strand

Vibæk Strand ligger i Ebeltoft Vig i Djursland, bara ett par km norr om staden Ebeltoft.

Den fridfulla och natursköna semesterorten i Vibæk Strand erbjuder en bra badstrand, rogivande natur, inköpsmöjligheter och korta avstånd till Djurslands många sevärdheter. Det korta avståndet till den 700 år gamla handelsstaden Ebeltoft ger Er många butiker och restauranger att välja mellan samt ett antal intressanta sevärdheter och aktivitetsmöjligheter i helt nära inpå.

- Vibæk Strand

Upplev aktiviteten och stämningen i den trevliga turiststaden Ebeltoft (2 km). Med sina trånga, charmiga kullerstensgator och de klassiska, skeva husen får de Er att känna det som om Ni var förflyttade till en gången tid. Här finns spännande affärer, bra restauranger och flera sevärdheter.
I det gamla rådhuset är det i dag ett spännande lokalhistoriskt museum.
På glasmuseet kan Ni uppleva olika utställningar av både inhemska och internationella glasdesigners.
På Ree Park – Ebeltoft Safari är respektive djurarter uppdelade på fyra olika världsdelar, så som de skulle vara i sina naturliga miljöer.
Fregatten Jylland är världens största krigsfartyg i trä. Skrovet är 71 m långt, vikten är 2.450 ton och segelduken har en yta av 1.881 m².
Den gamla, idylliska byn Elsegårde med egen bydamm, ligger 7 km från Vibæk Strand. Från Elsegårde Strand är det utsikt över till ön Hjelm.