Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Thorsager

Thorsager ligger i Djursland, ca. 7 km norr om Kalø Vig.

Den lilla staden Thorsager är känd för sin kyrka, som är Jyllands ända rundkyrka.
Det lugna sommarstugeområdet ligger ca 2 km norr om Thorsager, i ett naturskönt område med skog, sjöar och åar. Ett perfekt semesterområde för Er, som älskar naturen och dess djurliv. Det finns möjligheter för inköp av dagligvaror i staden. Thorsagers centrala läge betyder, att Ni befinner Er inom kort avstånd till härlig badstrand, vackra naturområden, större städer och Djurslands många sevärdheter.

- Thorsager

Jylland enda rundkyrka, Thorsager Kyrka, är ett historiskt byggnadsverk från omkring år 1200.
I Ryomgård finner Ni Djurslands Järnvägsmuseum, som har Jyllands största utställning om järnvägen. Ni kan få uppleva mer än 2000 effekter på museet (6 km).
I Ryomgård ligger också Djurslands Galleri och Kunstcenter, som löpande presenterar flotta utställningar med målningar, konstaffischer, litografier eller skulpturer. Ett av
Kalø Slottsruin från 1313 är ett vackert utflyktsmål. Ruinen är vackert belägen helt ute vid Kalø Vig och har i sina gömmor många otroliga och spännande historier (7 km).
I den Skandinaviska Djurparken får Ni verkliga naturupplevelser. Ni kan t ex, från den 250 m långa gångbron, få se björnar i den fantastiska björnparken (9 km).
Djurs Sommarland, är en rolig och spännande upplevelse för hela familjen. När entréavgiften har betalats kan alla aktiviteter utnyttjas gratis (12 km).

 
  •  Kategori

   ?

    

   Thorsager Stuga, Thorsager

   Reg. nr.: 53-3016

   7500 m till vattnet

   Sovplatser: 4

   Sovrum: 2