Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Skovgårde

Den trevliga semesterorten Skovgårde ligger vid Norddjursland kust i Hevning Bugt, nära allt som Ni har behov av på semestern.

Skovgårde ligger ett par kilometer inne i landet, men nära flera historiska minnesmärken, spännande sevärdheter, bra, barnvänliga stränder och vackra naturområden. Också det gamla fiskeläget Fjellerup Strand, ett par kilometer nordöst, är värt ett besök. Här finns det inköpsmöjligheter och flera restauranger.
Läget vid den barnvänliga stranden, naturen samt de många aktiviteterna och sevärdheterna gör Skovgårde och Norddjursland till en populär semesterort för hela familjen.

- Skovgårde

Nära Skovgårde kan Ni uppleva stendösen (stenåldersgravar) i Tustrup.
På fridlyst mark har här en gånggrift, ett hus avsett för dyrkan samt flera gravkammare blivit rekonstruerade.
Djurs Sommarland i Nimtofte är en rolig och spännande upplevelse för hela familjen. När entréavgiften är betald är det fri tillgång till alla attraktioner (13 km).
Vid Mejlgård Slott, något väster om Glesborg, ligger det 6000 år gamla fyndet av hushållsavfall (køkkenmødding) från stenåldern, som är av både arkeologiskt och historiskt intresse. Från slottet skall man gå 3 km till fots genom Mejlgårdsskoven för att komma dit. Norr om Glesborg ligger Karlby Klint och Fornæs Fyr (14 km).

 
  •  Kategori

   ?

    

   Skovgårde Stuga, Skovgårde

   Reg. nr.: 50-6028

   100 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 3579,-

    

   Skovgårde Stuga, Skovgårde

   Reg. nr.: 50-6022

   700 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3