Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Selkær

Selkær är ett lugnt natur-/skogsområde i Glesborg, i den nordliga delen av Djursland, ca 8 km från kusten och ca 12 km från Grenå.

Sommarstugeområdet i Selkær är centralt beläget i ett grönområde med kort avstånd till affärer, trevliga gårdsbutiker, spännande sevärdheter, aktivitetsmöjligheter, vackra naturlandskap och bra, barnvänliga badstränder. Selkær är ett perfekt område för Er som önskar att ha semester i naturen och i en omgivning med lugn och ro, men med städer, attraktioner och erbjudanden om aktiviteter inom nära räckhåll.

- Selkær

4 km från Selkær ligger den vackra Rimsø Præstegård. Den stråtaktstäckta korsvirkesgården är Danmarks äldsta prästgård, byggd 1593 och är absolut värd ett besök.
I Stenvad, 8 km väster ut, ligger Stenvad Mosebrugscenter, en smalspårig järnväg med dito tillhörande museum. Här kan Ni bl. a ta en åktur med de gamla tågen.
I Bønnerup råder det en trevlig atmosfär bland de gamla fiskarstugorna och i stadens vackert belägna, aktiva fiske- och småbåtshamn. Hamnen är en härlig plats med bord, bänkar och grillplatser. Färskfångad fisk kan köpas här varje dag (8 km). Som det övriga Djursland, bjuder området runt Selkær också på flera vackra slott och herrgårdar. Besök bl. a Mejlgaard eller Sostrup Slott och upplev äventyret runt omkring de vackra byggnaderna.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Selkær Stuga, Selkær

   Reg. nr.: 51-2043

   6700 m till vattnet

   Sovplatser: 8

   Sovrum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Selkær Stuga, Selkær

   Reg. nr.: 51-2039

   10000 m till vattnet

   Sovplatser: 7

   Sovrum: 3

  •  Kategori

   ?

   1 vecka från SEK 2733,-

    

   Selkær Stuga, Selkær

   Reg. nr.: 51-2033

   8000 m till vattnet

   Sovplatser: 5

   Sovrum: 2