Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Havndal

Havndal är belägen på sykusten av Mariager Fjord, ca 10 km från Kattegat.

Den gamla stationsstaden Havndal, ligger i lugnt och otroligt naturskönt område. Det idylliska landskapet vid fjorden inbjuder till avkoppling samt vandrings- och cykelturer. På grund av Havndals centrala läge, är det bara kort avstånd till barnvänliga sandstränder, vackra naturreservat, aktivitetsmöjligheter och utflyktsmål för hela familjen. Det finns möjligheter för inköp och restauranger i Havndal. De närmaste större städerna är Hadsund (10 km) och Mariager (17 km).

- Havndal

Den gamla Lyshøj Mølle från 1894 är en av Havndals klenoder från trakten. Kvarnen är fortfarande i drift och den fyra våningar höga byggnaden är öppen för besökare. Det vackra och välhållna Overgaard Gods i Havndal, är byggt runt 1545 och de vackra byggnaderna kan beundras utifrån.
Sødringholm Gods är uppfört 1240 och ligger vid sidan av Sødring Kirke, uppförd 1250, kan uppvisa många flotta kalkmålningar (10 km).
Hadsund Egns Museum ligger i vackra omgivningar och innehåller utställningar, som berättar om traktens historia (10 km).
Hadsund Egns Museum ligger i Hadsund, som har Nordjyllands äldst bevarade väderkvarn. Från den stråtäckta kvarnen har Ni en ovanligt flott utsikt över fjorden (13 km).
Upplev den idylliska, gamla handelsstaden Mariager. Staden är känd för fjorden, sina rosor, vackra trädgårdar, gamla, skeva korsvirkeshus och kullerstensbelagda gator. Här finner Ni också Danmarks Saltcenter, som är Skandinaviens enda turistattraktion med råmaterialet salt som tema (17 km).