Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Fuglsö

Fuglsø är ligger i vacker natur ute i Ebeltoft Vig med det fridlysta och imponerande landskapet Mols Bjerge som bakgrund.

Det trevliga sommarstugeområdet ligger precis vid fridlysta områden och nära intill näset Draget, som förbinder Helgenæs med Mols och Djursland. Fuglsø är en härlig semesterort om Ni önskar att bada, fiska, njuta av naturen eller bara koppla av i lugna och rogivande omgivningar. Det är ett kort avstånd till Djurslands större städer med intressanta attraktioner för hela familjen.
Det finns möjligheter till inköp av dagligvaror i området. Den närmaste större staden är Ebeltoft, som ligger 13 km från Fuglsø. Här finns det bra inköpsmöjligheter, restauranger, aktivitetsmöjligheter och sevärdheter.

- Fuglsö

Gravkullar, fästningsvallar och andra forntidsminnen finns i stort antal i naturen omkring Fuglsø och Mols Bjerge. På halvön Helgenæs kan Ni likaså uppleva forntidsminnen samt miljöerna i gamla byar med trånga gator och välbevarade, små hus.
Den vackra, 700 år gamla staden Ebeltoft bågnar av historiska sevärdheter. Gå bl. a på en promenad i den äldsta delen av staden, på de gamla kullerstensbelagda gatorna mellan skeva hus och trevliga, små butiker (13 km).
På Ebeltoft Zoo & Safari är respektive djurarter uppdelade på fyra olika världsdelar, så som de skulle vara i sina naturliga miljöer.
Fregatten Jylland är världens största krigsfartyg i trä. Skrovet är 71 m långt, vikten är 2.450 ton och segelduken har en yta av 1.881 m².
Kalø slottsruin från 1313 är ett vackert utflyktsmål. Ruinen är vackert belägen helt ute vid Kalø Vig och bär på många otroliga och spännande historier (14 km).