Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Elsegårde Strand

Elsegårde Strand är ett lugnt och mysigt semesterområde vid Kattegatt, alldeles utanför ön Hjelm.

Den gamla idylliska byn Elsegårde har sin egen bydamm och är belägen 7 km sydost om Ebeltoft. Sommarstugeområdet, Elsegårde Strand, är beläget vid den härliga Kattegattstranden alldeles utanför Elsegårde, och omgivet av fin natur.
Det finns möjlighet att köpa dagligvaror i Elsegårde, som dessutom bjuder på en stor lekplats, en minigolfbana samt uthyrning av cyklar och båtar. När ni har semester i Elsegårde kan ni spela minigolf, segla, cykla, rida, bada, fiska från kusten, spela golf, njuta av den mysiga hamnmiljön i Øer eller åka på utflykt till Ebeltoft, en av Danmarks äldsta och vackraste städer eller till några av Djurslands många spännande attraktioner.

- Elsegårde Strand

Upplev aktiviteten och stämningen i den mysiga turistbyn Ebeltoft med de smala, charmiga kullerstensgatorna och de klassiska sneda husen. Här finns dessutom en mysig hamnmiljö, många spännande butiker och konsthantverkare, bra matställen och flera sevärdheter (7 km).
På Glasmuseet i Ebeltoft kan ni uppleva olika utställningar av både nationella och internationella glas designers.
Fregatten Jylland är världens största krigsskepp i trä. Skrovet är 71 m långt, vikten är 2 450 ton och segelytan är på 1 881 m2.
I Ree Park - Ebeltoft Safari är djurarterna uppdelade på fyra kontinenter, så som de skulle ha varit i naturen. Upplev den fantastiska vyn ut över savannerna med de många olika djuren (13 km).