Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Egsmark Strand

Egsmark Strand är en stillsam och trevlig semesterort i Ebeltoft Vig i Djursland.

Sommarstugeområdet Egsmark Strand är högt beläget i fredliga och natursköna omgivningar, bara 4 km från Ebeltoft. I Egsmark finns det möjlighet för inköp av dagligvaror. Området bjuder bl. a på en härlig, barnvänlig sandstrand i Ebeltoft Vig samt det fridlysta naturlandskapet Mols Bjerge. Det korta avståndet till den 700 år gamla handelsstaden Ebeltoft erbjuder bra inköpsmöjligheter och ett hav av intressanta sevärdheter och stort utbud av aktiviteter.

- Egsmark Strand

Upplev aktiviteten och stämningen i den trevliga turiststaden Ebeltoft. Med sina trånga kullerstensbelagda gator och skeva hus får den Er att känna, att Ni är förflyttade till en gången tid. Här finns spännande affärer, bra restauranger och flera sevärdheter.
I det gamla rådhuset är det i dag ett spännande lokalhistoriskt museum.
På glasmuseet kan Ni uppleva olika utställningar av både inhemska och internationella glasdesigners.
På Ree Park - Ebeltoft Safari är respektive djurarter uppdelade på fyra olika världsdelar, så som de skulle vara i sina naturliga miljöer.
Fregatten Jylland är världens största krigsfartyg i trä. Skrovet är 71 m långt, vikten är 2.450 ton och segelduken har en yta av 1.881 m².
Området omkring Egsmark är rikt på slott och herrgårdar. Bl. a ligger Møllerup Gods och Kalø Slott alldeles i närheten.
Kalø slottsruin från 1313 är ett vackert utflyktsmål. Ruinen är vackert belägen helt ute vid Kalø Vig och likaledes värt ett besök.