Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Ebeltoft

Ebeltoft är en av Danmarks äldsta och vackraste städer - belägen mitt i ett enastående naturområde.

Upplev aktiviteten och stämningen i den trevliga turiststaden Ebeltoft med de trånga, charmiga kullerstensgatorna och de klassiska, skeva husen. Här finns dessutom en trevlig hamnmiljö, många spännande affärer och konstnärsverkstäder, bra restauranger och flera sevärdheter.
Förutom stadens många attraktioner, bjuder området också på härliga, barnvänliga sandstränder i Ebeltoft Vig, det fridlysta naturlandskapet Mols Bjerge samt Djurslands många utflyktsmål.

- Ebeltoft

I det gamla rådhuset är det i dag ett spännande lokalhistoriskt museum.
På glasmuseet kan Ni uppleva olika utställningar av både inhemska och internationella glasdesigners.
Fregatten Jylland är världens största krigsfartyg i trä. Skrovet är 71 m långt, vikten är 2.450 ton och segelduken har en yta av 1.881 m².
På Ree Park - Ebeltoft Safari är respektive djurarter uppdelade på fyra olika världsdelar, så som de skulle vara i sina naturliga miljöer. Upplev det fantastiska skådespelet över savannerna med de många olika djurarterna.
Den gamla, idylliska byn Elsegårde med egen bydamm, ligger 6 km från Ebeltoft. Från Elsegårde Strand är det utsikt över till ön Hjelm.
Området omkring Ebeltoft är rikt på slott och herrgårdar. Bl. a ligger Møllerup Gods och Kalø Slott alldeles i närheten.
Kalø slottsruin från 1313 är ett vackert utflyktsmål. Ruinen är vackert belägen helt ute vid Kalø Vig.