Stugor-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspaket Trygghetspaket ? 40 års erfarenhet 40 års erfarenhet
 

Stugor för uthyrning Dråby

Dråby Strand är naturskönt belägen ute vid det härliga Kattegatt, endast några få km från den gamla handelsstaden Ebeltoft.

Det lugna och mysiga semesterområdet vid Dråby Strand ligger i lä bakom kullarna vid Ebeltoft. Platsen inbjuder till avkoppling och sköna naturupplevelser. Samtidigt är läget idealiskt för en aktivitetsrik semester för hela familjen, eftersom det finns ett otal spännande sevärdheter och utflyktsmål på Djursland. Det finns möjlighet till inköp av dagligvaror i området.

- Dråby

Upplev aktiviteten och atmosfären i den 700 år gamla handelsstaden Ebeltoft med de gamla, sneda korsvirkeshusen och kullerstensgatorna. Här hittar ni bl.a. flera sevärdheter, spännande butiker och bra matställen (5 km).
Glasmuseet i Ebeltoft rymmer en erkänd samling av modern internationell glaskonst. Här kan ni bl.a. köpa glaskonst och se glasblåsarna i arbete.

Fregatten Jylland är världens största krigsskepp i trä. Skrovet är 71 m långt, vikten är 2 450 ton och segelytan är på 1 881 m2.
I Ree Park - Ebeltoft Safari är djurarterna uppdelade på fyra kontinenter, så som de skulle ha varit i naturen. Upplev den fantastiska vyn ut över savannerna med de många olika djuren.
Den gamla idylliska byn Elsegårde med egen bydamm ligger 6 km från Dråby.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Dråby Stuga, Dråby

   Reg. nr.: 52-1029

   1000 m till vattnet

   Sovplatser: 6

   Sovrum: 3