Fritidslägenheter

Sommerhusudlejning.com erbjuder semesterlägenheter, som ligger i vackra och attraktiva områden över allt i Danmark. Om ni väljer att hyra en fritidslägenhet, så är ni i närheten av stad och natur. Ofta har ni möjlighet att utnyttja badland, fitnesscenter och flera spa-erbjudanden. Fritidscentra och semesterbyar tar hand om barnfamiljer, så om ni tillbringar er semester med barn i en fritidslägenhet, så finns det gott om aktiviteter för barnen.

Semester för hela familjen i en fritidslägenhet

Sommerhusudlejning.com erbjuder inte bara individuella sommarstugor, utan även ett stort utbud av privata fritidslägenheter. Det är ofta billigare att hyra en fritidslägenhet än en sommarstuga, vilket gör fritidslägenheter mycket populära bland barnfamiljer. Dessutom finns det många aktiviteter, som ni får tillgång till, när ni hyr en lägenhet, en stor fördel för barnfamiljer. Kort sagt, så är en fritidslägenhet en mycket barnvänlig semester. Med en billig fritidslägenhet har ni möjlighet för, att skapa exakt den semester, som er familj är i behov av. Den privata fritidslägenheten är modern och av hög kvalitet och utgör ramen om er semester. Det är där ni samlas och kopplar av efter dagens aktiviteter. Om ni väljer att hyra en fritidslägenhet, där ni har tillgång till badland, så har ni er egen fritidslägenhet med pool. Det är många timmars rolig underhållning för barnen i ett badland, och föräldrar kan koppla av vid poolkanten eller själva njuta gott av en simtur i poolen eller av en lugn stund på spa.

Aktivitetsmöjligheterna i samband med en fritidslägenhet är många, och det finns något för barn i alla åldrar. Ofta vill även ni ha möjlighet att spela bordtennis, bordsfotboll eller minigolf. Det finns lekrum inomhus och lekplatser utomhus, så att barnen aldrig kommer att ha tråkigt under semestern. En fritidslägenhet med pool och andra aktiviteter garanterar, att det är trötta barn, som stoppas om i sängen på kvällen.

Sista Minuten är ett bra och billigt erbjudande till er, som inte behöver planera semestern flera månader i förväg. Om solen skiner från en molnfri himmel och om ni behöver koppla av vid havet eller behöver upplevelser i en charmig stad, så kan ni spontant hyra en Sista Minuten fritidslägenhet - och till och med spara mycket pengar.

Hyr en billig fritidslägenhet med Sista Minuten

Hyr en fritidslägenhet med Sista Minuten rabatt och spara upp till 40 % på prisetOm ni plötsligt får lust till ett välförtjänt avbrott från vardagen, utan att ni vill spränga budgeten, då kan ni hyra en fritidslägenhet Sista Minuten - ni får upp till 40 % rabatt. När ni hyr en fritidslägenhet med Sista Minuten rabatt, får ni en privat fritidslägenhet, där någon annan hyresgäst har avsagt sig sin semester i sista momangen. Ni har därför möjlighet, att hyra en fritidslägenhet långt under normalpriset, men med samma service och trygghet, eftersom vi har fått en avbokning. Lägenheten står klar för er, ni skall bara packa väskorna. En billig fritidslägenhet med Sista Minuten rabatt, ger er samma fördelar och samma trygghet som under normala omständigheter. Om ni hyr en fritidslägenhet med en pool, har ni tillgång till ett subtropiskt badland med wellness- och fitnesscenter och massor av aktiviteter för barn - allt beroende på, vad som erbjuds, just där ni hyr er fritidslägenhet.

Sista Minuten är ett bra och billigt erbjudande för er, som inte behöver planera semestern flera månader i förväg. Om solen skiner från en molnfri himmel och om ni är i behov av avkoppling vid havet eller av upplevelser i en charmig stad, då kan ni spontant hyra en Sista Minuten fritidslägenhet - och till och med spara mycket pengar.

Fritidslägenheter med attraktivt läge

I en fritidslägenhet i en trevlig semesterby kan hela familjen vara tillsammans och barnen har inte långt till lekplatsenFritidslägenheterna är privata och individuellt inredda, så att ni kan hitta exakt den fritidslägenhet, som passar ert behov bäst under semestern. Fritidslägenheterna ligger i attraktiva områden i städer eller i vacker natur nära havet. Om ni har semester i en privat fritidslägenhet i ett feriecenter eller i en semesterby med gemensamma faciliteter, då är ni bara en kort promenad från aktiviteter och underhållning för alla smakriktningar. Här finns något för hela familjen, så att ni kan tillbringa tid tillsammans och få några härliga semesterupplevelser med er hem.

Om ni hyr en fritidslägenhet i naturen och i närheten av havet, då kan fritidscentret eller semesterbyn hjälpa er med vandrings- eller cykelleder i området, så att ni kan komma ut i naturen runt omkring er. Ni kan också få tips på sevärdheter i området. På flera ställen kommer ni att kunna bo så nära havet, att ni bara skall gå över sanddynerna, för att komma ner till stranden. Ofta ligger fritidslägenheterna i förbindelse med en mindre badort, som sjuder av liv på sommaren, och där ni hittar mysiga caféer och restauranger.

Om ni väljer att hyra en privat fritidslägenhet i en stad med utsikt över en småbåtshamn, då kan ni tillföra semestern en trevlig maritim stämning. Här kan ni sitta och titta på livet i hamnen och höra vågorna skvalpa mot hamnkanten. Om ni hyr en fritidslägenhet, som ligger i hamnmiljöer, då har ni affärer, kultur och mysiga restauranger precis runt hörnet. Ni kan åka på utflykter i området, uppleva naturen och besöka sevärdheter. När ni kommer hem till er fritidslägenhet, kan ni avsluta dagen med en avkopplande stund i spa eller med en middag på terrassen.

Fritidslägenhet med pool, wellness och avkoppling

De gemensamma faciliteterna ger semestern i en fritidslägenhet en känsla av lyx och njutningDet hör semestern till, att få skämma bort sig lite extra. När ni hyr en fritidslägenhet, kan ni välja att bo på ett feriecenter, där det finns tillgång till pool, wellness och idrottsaktiviteter. Så oavsett, vad ni önskar att göra under semestern, finns det möjligheter, när ni hyr en fritidslägenhet. Få upp pulsen genom att spela tennis eller ta en snabb simtur. Gå helt ner i varv och få välbefinnandet på högsta nivå, med hjälp av ett bastubad eller spa. Fördelen med att använda gemensamma anläggningar är, att de ingår i priset för fritidslägenheten. Ni betalar inte extra för att ni skämmer bort er och för lyxen av detta. Om ni hyr en sommarstuga med pool, spa och bastu är fördelen, att ni har ett privatliv och själv till 100 % råder över anläggningarna och inte är beroende av öppettider. Här måste ni dock själv betala för konsumtionen under den tid ni hyr sommarstugan, och både pool och spa konsumerar mycket el, och vissa spa förbrukar mycket vatten. En stor del av er deponering kommer därför att gå till förbrukningen av el och vatten under semestern. Detta undviker ni, när ni hyr en fritidslägenhet. Ni kan därför tryggt luta er tillbaka och koppla av på semester i en fritidslägenhet utan att oroa er för extra kostnader.
Blokhus 01-12-2018 - 08-12-2018
Kategori:
2 stjärnor
Stuga Nordvästjylland Karta till stugan
4 pers. • 50 m2 • 0 sovrum • 800 m till vattnet
SEK 1569,-
Rabatt SEK 125,-
Bredebro 01-12-2018 - 08-12-2018
Kategori:
3 stjärnor
Stuga Västjylland Karta till stugan
4 pers. • 52 m2 • 1 sovrum • 22 km till vattnet
SEK 1613,-
Rabatt SEK 242,-
Römö, Havneby 01-12-2018 - 08-12-2018
Kategori:
2 stjärnor
Stuga Västjylland Karta till stugan
4 pers. • 46 m2 • 1 sovrum • 300 m till vattnet
SEK 1618,-
Rabatt SEK 590,-
Marielyst 01-12-2018 - 08-12-2018
Kategori:
5 stjärnor
Stuga Lolland, Falster och Mön Karta till stugan
2 pers. • 25 m2 • 0 sovrum • 200 m till vattnet
SEK 1738,-
Rabatt SEK 264,-
 
e-mærket
Support
Tlf.: +45 9696 5656
info@stugor-danmark.com

Måndag - fredag 9-18