Billiga sommarstugor och fritidslägenheter
Sista Minuten

Sista Minuten är billig stuguthyrning, som ger er stora fördelar, när ni vill hyra en sommarstuga och ta semester på en gång. Ni har möjlighet att vara spontan och samtidigt spara massor av pengar, när ni hyr en sommarstuga - ni får upp till 40 % rabatt på Sista Minuten sommarstugeuthyrning.

Sista Minuten – hyr en sommarstuga billigt och få råd till mer

Det finns stora rabatter att få, när ni hyr en sommarstuga och fritidslägenhet i Sista Minuten. Ni kan faktiskt spara upp till 40 % på normalpriset, om ni väljer att hyra en semesterbostad Sista Minuten.

Ni kan t.ex. bli spontan och hyra en lyxig sommarstuga med swimmingpool, utan att ni spränger semesterbudgeten. Om ni hyr Sista Minuten, får ni utrymme i ekonomin, så att ni kan unna er själv lite extra under semestern med exempelvis en läcker middag på restaurang eller en trevlig shoppingrunda.

Regelbundet är det sommargäster, som hyr en stuga via Sommerhusudlejning.com, men som får förhinder att komma till sommarstugorna. De blir tvungna att avanmäla bokade stugor och avbryta sina semestrar i stugorna. Det är dessa stugor, som kommer med i våra Sista Minuten erbjudanden. Därför är det en bra idé, att konstant hålla ett öga på de billiga stugorna i våra Sista Minuten erbjudande, eftersom det hela tiden läggs till nya fritidslägenheter och sommarstugor i erbjudandena, där ni kan få upp till 40 % i rabatt på normalpriset.

Tillbringa semestern i en sommarstuga, när det passar er

När väderprognosen lovar sol och värme, och hela familjen längtar efter att få åka på semester till havet och stranden, då är det dags för en spontan semester i en sommarstuga. Hitta en sommarstuga eller fritidslägenhet bland våra Sista Minuten erbjudanden och boka semester på en gång. Sedan kan ni gott börja packa väskorna, eftersom semestern väntar precis runt hörnet.

Med Sista Minuten stuguthyrning kan ni spontant hyra en sommarstuga, när det passar er. Det kan vara under sommaren, när flera veckors regn plötsligt upphör och det blir varmare, med soliga sommardagar. Det kan också vara så, att ni har behov av att plötsligt åka på semester under vinterhalvåret, där en stuga med en öppen spis och ett spabad med varma bubblor blir som balsam för själen. Kanske är ni två, som vill iväg på en minisemester utan barn eller barnbarn. Då kan ni åka på en billig Sista Minuten veckoslutsvistelse eller tillbringa en hel vecka i en sommarstuga, där ni själva bestämmer takten. Boka ev. en läcker fritidslägenhet Sista Minuten och njut av några dagar med havsutsikt och tillgång till gemensamma faciliteter med wellnessavdelning och pool.

Om ni är redo att packa väskan med några få dagars kort varsel, då är Sista Minuten sommarstugeuthyrning något för er.

Ta en paus från vardagen med ro och välbefinnande

Få råd till lite extra lyx på semestern med Sista Minuten rabatten - barnen kommer att älska att ha semester i en sommarstuga med poolMed Sista Minuten kan ni ta en avstressande paus från vardagens lunkande med kort varsel. Ni kan gå på promenader på stranden och njuta av lugnet och den friska luften. Köpa färsk fisk vid fiskebåtarna eller i den lokala fiskaffären och njut av att laga läcker kvällsmat i stugan. Ni kan t.ex. besöka de lokala sevärdheterna eller ta en runda i butikerna och köpa något extra läckert med hem till sommarstugan. Det finns utrymme i semesterbudgeten för att skämma bort er och för lyx på semestern, när ni hyr en billig Sista Minuten sommarstuga.

Hitta den Sista Minuten stuga eller den fritidslägenhet, som passar för era behov i vårt urval av billiga Sista Minuten sommarstugor. Här kan ni hitta lyxiga sommarstugor med swimmingpool, så att ni kan börja dagen med en simtur. När ni hyr ett fritidshus med pool, kan ni vara säker på att kunna ta ett dopp varje dag, utan att ni behöver vara beroende av vädret.

Om ni vill ha hund med i sommarstugan, så har ni möjlighet för att hitta en stuga eller en fritidslägenhet, där det är tillåtet att ta med hund. Just hundägare är glada för sommarstugor med inhägnad tomt eller terrass, så att hunden kan gå lös utan tillsyn. Ni kan ha tur att hitta en stuga med inhägnade tomt i våra erbjudanden om Sista Minuten stuguthyrning. Det är en riktigt trevlig upplevelse att ha sin hund med på semester i en sommarstuga, och hunden kommer att njuta av att vara tillsammans med er och att få komma ut i naturen och gå långa promenader.

Tillbringa billig semester i en trevlig Sista Minuten sommarstuga

Upptäck nya platser i Danmark med våra Sista Minuten erbjudanden och njut av en härlig semester tillsammans!Ni kan hyra Sista Minuten sommarstugor och fritidslägenheter överallt i Danmark. Ni behöver bara ta reda på, i vilken del av Danmark, ni har lust att tillbringa semestern. Ni har kanske ett favoritområde, som ni gärna vill besöka eller en plats, som ni alltid har drömt om att se. Vad sägs om en billig semester i en sommarstuga i Skagen? Ta ut några dagars ledighet och ta en promenad på Grenen och gå på kulinarisk upptäcktsfärd på restaurangerna i Skagens stad. Om ni får lust att uppleva de breda sandstränderna på Jyllands västkust, känna den friska västanvinden och se Västerhavets vilda vågor, så ger Sista Minuten stuguthyrning er möjlighet, att komma iväg till en sommarstuga med kort varsel. Det finns mycket pengar att spara, och ni kan tillbringa en billig semester i en sommarstuga, om ni hyr Sista Minuten.
Römö, Kongsmark 26-01-2019 - 02-02-2019
Kategori:
3 stjärnor
Stuga Västjylland Karta till stugan
4 pers. • 33 m2 • 0 sovrum • 2 km till vattnet
SEK 1553,-
Rabatt SEK 563,-
Römö, Havneby 26-01-2019 - 02-02-2019
Kategori:
2 stjärnor
Stuga Västjylland Karta till stugan
4 pers. • 46 m2 • 1 sovrum • 300 m till vattnet
SEK 1632,-
Rabatt SEK 596,-
Skaven Strand 26-01-2019 - 02-02-2019
Kategori:
2 stjärnor
Stuga Västjylland Karta till stugan
4 pers. • 56 m2 • 2 sovrum • 300 m till vattnet
SEK 1697,-
Rabatt SEK 257,-
Møgeltønder 26-01-2019 - 02-02-2019
Kategori:
4 stjärnor
Stuga Västjylland Karta till stugan
4 pers. • 75 m2 • 2 sovrum • 9,8 km till vattnet
SEK 1788,-
Rabatt SEK 273,-
 
e-mærket
Support
Tlf.: +45 9696 5656
info@stugor-danmark.com

Måndag - fredag 9-18